Potmaat: 15 cmHoogte: ± 50 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtWaterbehoefte: GemiddeldDiervriendelijk: Niet giftig

Philodendron Jose Bueno

Philodendron Jose Bueno

Philodendron Jose Bueno

 44,95

De Philodendron Jose Bueno is ontzettend geliefd en dat is vanwege zijn prachtige, opvallende blad. De bladeren hebben namelijk een pallet van wit, lichtgroen en donkergroene kleuren.

Lees verder...

 44,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Jose Bueno is een zeldzame kamerplant. Deze plant heeft zich in korte tijd enorm geliefd gemaakt, omdat het een snelle groeier is. Bovendien zijn de bladeren groen met witte en lichtgroene variegatie. De bladeren nemen snel toe in grootte, wat deze plant éxtra bijzonder maakt.

In Colombia kruipt de Philodendron tussen andere planten over de grond van het regenwoud. De Philodendron Jose Bueno is een epifyt, wat betekend dat de plant met luchtwortels zich vastgrijpt aan andere planten en bomen en zo omhoog klimt. De bladeren kunnen een lengte van wel 150 centimeter behalen. Zowel in het wild als in je woonkamer kunnen de prachtige bladeren een indrukwekkende grootte krijgen!

Let op! – Vanwege zijn tropische achtergrond heeft de Philodendron Jose Bueno graag een plekje met een luchtvochtigheid boven de 50%. Om de luchtvochtigheid plaatselijk te verhogen kun je een kleine luchtbevochtiger neerzetten, of de sierpot van de plant op een schaaltje met hydrokorrels en water zetten.
Lichtbehoefte – Een plek met veel indirect licht maakt deze plant helemaal gelukkig. Onder de juiste omstandigheden is het een snelle groeier. De Philodendron kan best op een plek met minder licht staan, maar groeit dan trager en de variegatie wordt minder zichtbaar.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Het is belangrijk dat de grondmix erg luchtig is, zodat de wortels genoeg ruimte krijgen om te groeien. Verder raden we aan de bladeren niet te sproeien, omdat de velvet bladeren veel vocht vasthouden en daardoor schimmel kan ontstaan.

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 50 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Waterbehoefte

Gemiddeld

Diervriendelijk

Niet giftig