Potmaat: 17 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Normaal daglicht

Philodendron Melanochrysum Zwarte goud

Philodendron Melanochrysum

Philodendron Melanochrysum Zwarte goud

 94,95

De Philodendron Melanochrysum is een prachtige plant met grote fluweelachtige bladeren. Het is een bijzondere plant die je niet vaak tegenkomt, al helemaal niet met bladeren zo groot als deze!

Lees verder...

 94,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Melanochrysum is een prachtige groene kamerplant met donkere velvet bladeren. De bladeren zijn hartvormig en de witte nerven maken een prachtig contrast. Nieuwe bladeren veranderen van een dieprode kleuren langzaam naar een helder en fluwelen kleur groen. Verder kom je bijna nooit een plant van deze grootte tegen, dat is wat deze plant zo bijzonder maakt!

De Philodendron Melanochrysum komt uit Colombia en klimt met zijn luchtwortels tegen bomen omhoog. De plant gebruikt bomen als ondersteuning, zonder voedingstoffen van de boom te gebruiken. In de natuur kunnen de bladeren tot wel 1,5 meter lang worden!

Let op! – Om zijn natuurlijke omgeving na te bootsen, kun je een mosstok of stuk schors gebruiken om de plant op te laten klimmen.
Lichtbehoefte – Met genoeg indirect licht zal de Melanochrysum je belonen met ontzettend veel nieuwe bladeren!
Water geven –Vanwege zijn exotische achtergrond, houdt de Melanochrysum van een vochtige omgeving en een vochtige bodem met goede drainage.

Lees alles over Philodendron verzorging

* De plant lijkt erg op de foto van de website, maar kan iets hiervan verschillen.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Normaal daglicht