Potmaat: 12 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Normaal daglicht

Philodendron Scandens Micans Velvet Leaf Philodendron

Philodendron Scandens Micans

Philodendron Scandens Micans Velvet Leaf Philodendron

 10,95

De Philodendron scandens micans is een stijlvolle klimplant met bijzondere bladeren. De kleur van deze hartvormige…

Lees verder...

 10,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron scandens micans is een stijlvolle klimplant met bijzondere bladeren. De kleur van deze hartvormige, fluweelachtige bladeren lijkt steeds te veranderen. De Philodendron scandens micans is vernoemd naar zijn bijzondere bladeren: micans betekent ‘schittering’ in het Latijns. Afhankelijk van het licht, lijkt de kleur van de Philodendron scandens micans steeds te veranderen. De ene keer oogt de klimplant donkergroen, en de andere keer heeft hij een glanzende, roodachtige gloed. En dat is niet het enige opvallende aan deze bladeren! Ze lijken namelijk net van fluweel te zijn gemaakt, en voelen ook heel zacht aan. Al met al een luxe-ogende klimplant, die bovendien heel snel groeit. Met name in de lente en zomer klimt deze plant op hoog tempo door.

Om goed te kunnen klimmen, heeft de Philodendron scandens micans wel wat ondersteuning nodig. Denk bijvoorbeeld aan klimplanten accessoires zoals een plantensteun of plantenpaal.

Let op!  –  Ze Philodendron houdt niet van droge lucht. Zet de klimplant daarom niet in de buurt van de radiator. Er kunnen soms kleverige, doorzichtige druppels onder het blad ontstaan. Dit wordt soms aangezien voor ongedierte, maar het gaat in feite om onschuldige nectarbolletjes.
Lichtbehoefte  –   Zet de Philodendron micans op een lichte plaats, uit direct zonlicht.
Water geven -  Houd de potgrond van deze kamerplant constant licht vochtig. Dit doe je door regelmatig kleine beetjes water te geven.

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Normaal daglicht