-17%
Potmaat: 17 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld, Veel

Alocasia Amazonica Polly Skeletplant

Alocasia Amazonica Polly

Alocasia Amazonica Polly Skeletplant

 16,50

De Alocasia amazonica polly is een indrukwekkende kamerplant om te zien. Met zijn opvallend witte nerven wordt deze plant ook..

Lees verder...

 16,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Alocasia amazonica polly is een indrukwekkende kamerplant om te zien. Met zijn opvallend witte nerven wordt deze plant ook wel skeletplant genoemd.

De Alocasia amazonica polly is een kamerplant die elke plantenliefhebber in huis moet hebben. Met zijn donkere, glanzende bladeren en witte nerven is het een echte blikvanger. Deze Alocasia komt van oorsprong uit het schaduwrijke oerwoud in tropisch Azië. Doordat hij hier heel weinig daglicht ontvangt, zijn de bladeren donkerder gekleurd dan die van andere Alocasia’s. Wat deze kamerplant wél gemeen heeft met andere Alocasia’s, zijn de grote bladeren. De plant wordt daarom ook wel olifantsoor genoemd.

Let op! – De Alocasia amazonica polly kan vocht afscheiden via de bladeren. Dat kan gaan druppen en vlekken achterlaten. Het sap van de Alocasia kan lichte irritatie op de huid veroorzaken.
Lichtbehoefte – De Alocasia houdt van een lichte plek. Door het licht behoudt de plant zijn mooie bladtekening. Pas wel op met direct zonlicht.
Water geven – De Alocasia houdt wel van wat water. Zorg dat de potgrond altijd vochtig is. Besproei deze skeletplant ook regelmatig met een plantenspuit.

Lees alles over Alocasia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld, Veel