Potmaat: 14 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Maranta Lemon Lime Gebedsplant

Maranta Lemon Lime

Maranta Lemon Lime Gebedsplant

 34,95

De Maranta Lemon Lime is een echte favoriet onder de bijzondere kamerplanten. Deze variant is een stuk groter dan gemiddeld, wat de plant extra bijzonder maakt!

Lees verder...

 34,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Maranta Lemon Lime springt direct in het oog met zijn prachtige kleuren. De lichte nerven steken mooi af tegen de donkergroene bladeren. Dit lijkt een beetje op een vissengraat, waardoor de Maranta ook wel ‘vissengraatplant’ wordt genoemd. Het is een bladtekening waar je naar kunt blijven kijken!

Oorspronkelijk komen Maranta’s uit Brazilië. Hier kruipen ze over de bodem van het tropisch regenwoud. Hoewel veel mensen ze als hangplanten houden, zijn het dus eigenlijk echte kruipers! Doordat de Maranta van nature in de schaduw van andere planten en bomen groeit, staat de plant thuis het liefst op een schaduwrijk plekje.

Let op! – Bij teveel licht of te weinig water zullen de bladeren van de Maranta lemon lime opkrullen.

Lichtbehoefte – Maranta’s zijn echte schaduwplanten. Let wel op dat je de plant niet te donker zet, dan verliest hij namelijk zijn bladtekening.

Water geven – Geef de Maranta lemon lime kleine beetjes lauw warm water. Zorg ervoor dat de potgrond licht vochtig blijft, maar dat er geen laagje water in de pot blijft staan.

Lees alles over Maranta verzorging.

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht