Potmaat: 17 cmHoogte: ± 60 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Monstera Variegata Veel wit/variegata

Monstera Variegata

Monstera Variegata Veel wit/variegata

 79,95

De Monstera Variegata is een bijzondere plant en ongetwijfeld de meest populaire plant van tegenwoordig! De Monstera Deliciosa is al erg geliefd vanwege zijn prachtige bladeren, maar de Monstera Variegata geeft daar nog een extra twist aan. De prachtige hartvormige bladeren met witte variegatie maakt dit een echte collectors item!

Lees verder...

 79,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Variegata is een bijzondere plant en ongetwijfeld de meest populaire plant van tegenwoordig! De Monstera Deliciosa is al erg geliefd vanwege zijn prachtige bladeren, maar de Monstera Variegata geeft daar nog een extra twist aan. De prachtige hartvormige bladeren met witte variegatie maakt dit een echt collectors item! De variegata is overal te zien; in de bladeren, stam en zelfs in de luchtwortels als je goed kijkt.

In de natuur zul je de Monstera Variegata niet zo snel tegen komen. Vanwege de witte delen vergt deze plant extra verzorging, waardoor hij in de natuur snel uitsterft. De groene variant van de Monstera Deliciosa komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van zuid-Amerika. De bladeren kunnen enorm worden en het is van nature een echte klimmer. Het is ook aan te raden de plant te ondersteunen met behulp van een mospaal.

 

Let op! – Alle planten zijn verschillend en kunnen afwijken van de foto. De Monstera’s hebben relatief veel variegata, wat maakt dat de witte delen kwetsbaarder zijn dan de groene delen van het blad. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid relatief hoog blijft (boven de 50%) en sproei de plant niet. Op deze manier blijven de witte delen in het blad zoveel mogelijk in tact. De Monstera is giftig voor huisdieren en kleine kinderen.

Lichtbehoefte – Zorg ervoor dat de Monstera Variegata op een plek staat met veel indirect licht. Vanwege de variegatie heeft de plant minder bladgroenkorrels om fotosynthese om te zetten, en daardoor dus meer licht nodig.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Het is aan te raden om perliet en boomschors door de grond te mixen, omdat de plant graag een luchtige potgrond heeft.

 

Lees alles over  Monstera Variegata verzorging.

 

*De geleverde plant kan verschillen van de plant afgebeeld op de product foto’s, maar heeft vergelijkbare variegatie.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 60 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld