-10%

Mediterraans XL Trio 3 stuks

Mediterraans XL Trio 3 stuks

 215,95

Met dit Mediterraans XL Trio haal je drie prachtige planten in huis waaronder de Olijfboom, de Dadelpalm en de Nerium Oleander. Geef je tuin een Mediterraanse look!

Lees verder...

 215,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een toeslag voor verzending van extra grote planten naar België.

Met dit Mediterraans XL Trio haal je drie prachtige planten in huis. De Olijfboom (potmaat 30), de Dadelpalm (potmaat 25) en de Nerium Oleander (potmaat 30).

Olijfboom (Olea Europaea): De olijfboom is een kenmerkende boom in het Middellandse Zeegebied. Een boom die veel zon nodig heeft en symbool staat voor vrede en welvaart. Een olijfboom mag niet ontbreken in je tuin. Deze uitvoering zal ongeveer 160 cm hoog zijn.

Phoenix Canariensis: Deze plant, ook wel bekend als de Canarische dadelpalm, wordt vaak aangetroffen in mediterrane gebieden en heeft een grote sierwaarde. De boom heeft ook veel zon nodig. Deze uitvoering zal ongeveer 170 cm hoog zijn.

Nerium Oleander: De Oleander is een groenblijvende struik die voornamelijk voorkomt in het Middellandse Zeegebied. De struik heeft opvallende bloemen in verschillende kleuren en wordt vaak gebruikt als sierplant in tuinen en langs wegen in mediterrane regio’s. Ook deze plant gedijt het beste op een zonnige standplaats. Zodra de zomer voorbij is en het wat kouder wordt is het goed om de plant in een schuur te laten overwinteren. Deze uitvoering zal ongeveer 100 cm hoog zijn.

Hoe worden mijn planten verzonden?

Deze grote tuinplanten worden geleverd in een kweekpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) van de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Meerjarige plant

Ja