Potmaat: 40 cm

Balkon Plantenbox incl. Mix van Buitenplanten - Antraciet

Balkon plantenbak

Balkon Plantenbox incl. Mix van Buitenplanten - Antraciet

 25,95

Met deze Balkon Plantenbox geef je jouw balkon een groene boost. De box bevat 3 populaire buitenplanten, een plantenbak en hydrokorrels.

Lees verder...

 25,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met deze Balkon Plantenbox geef je jouw balkon een groene boost. De box bevat 3 populaire buitenplanten, een plantenbak en hydrokorrels. Blauw schapengras en klimop: deze Balkon Plantenbox bevat dé buitenplanten voor een sfeervol balkon. Blauw schapengras heeft een intens blauwe tint en groeit prachtig in de breedte. De klimop plant, ook wel bekend als Hedera hiberinica, is een snelgroeiende hang- en klimplant. Je kunt zijn frisgroene bladeren langs de plantenbak naar beneden laten bungelen, maar met wat ondersteuning is deze buitenplant ook een goede klimmer.

Bevestig de plantenbak eerst aan het balkon met de verstelbare haken. Zodra deze stevig vastzit, plaats je een laag hydrokorrels onder in de bak. Dit zorgt voor drainage: overtollig water kan goed weglopen. Voeg daarna een laagje aarde toe en plaats de 3 planten er bovenop. Zorg ervoor dat ze een klein stukje uit elkaar zitten. Vul de ruimte tussen de planten tenslotte op met potgrond, zodat ze stevig in de plantenbak zitten.

Deze Balkon Plantenbox bevat:

 

Tip: deze plantenbox is ook verkrijgbaar met terracottakleurige plantenbak. De te ontvangen combinatie van planten wijkt af van de getoonde afbeelding.

Let op! – In de zomer kan de potgrond snel uitdrogen. Houd de potgrond dan extra goed in de gaten.
Lichtbehoefte – Zet de planten op een mild zonnige plek.
Water geven – Laat de potgrond kort opdrogen voor je de planten weer water geeft.

Extra informatie

Potmaat

40 cm