Kleur: OranjePotmaat: 40 cm

Balkon Plantenbox incl. Kruidenplanten Terracottakleur - Plastic

Kruidenplanten

Balkon Plantenbox incl. Kruidenplanten Terracottakleur - Plastic

 25,95

Met deze Balkon Plantenbox tover je jouw balkon om tot een kruidentuin. Deze box bevat 3 kruidenplantjes, een plantenbak, hydrokorrels en potgrond.

Lees verder...

 25,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met deze Balkon Plantenbox tover je jouw balkon om tot een kruidentuin. Deze box bevat 3 kruidenplantjes, een plantenbak, hydrokorrels en potgrond. Deze Balkon Plantenbox bevat populaire, Mediterrane kruidenplantjes: rozemarijn, tijm en oregano. Smaakmakers in elk gerecht, die jij gewoon van het balkon plukt. Tuinkruiden zijn niet alleen een heerlijke toevoeging aan al je gerechten, maar maken ook je balkon net een stukje groener.

Bevestig de plantenbak eerst aan het balkon met de verstelbare haken. Zodra deze stevig vastzit, plaats je een laag hydrokorrels onder in de bak. Dit zorgt voor drainage: overtollig water kan goed weglopen. Voeg daarna een laagje aarde toe en plaats de 3 planten er bovenop. Zorg ervoor dat ze een klein stukje uit elkaar zitten. Vul de ruimte tussen de planten tenslotte op met potgrond, zodat ze stevig in de plantenbak zitten.

Deze Balkon Plantenbox bevat:

 

Tip: deze plantenbox is ook verkrijgbaar met antraciet plantenbak.

Let op! – In de zomer kan de potgrond snel uitdrogen. Houd de potgrond dan extra goed in de gaten.
Lichtbehoefte – Deze Mediterrane kruidenplanten doen het goed op een zonnig plekje.
Water geven – Zodra de potgrond droog aanvoelt hebben de kruidenplantjes water nodig. Giet tot het water er onderaan de pot uitloopt.

Extra informatie

Kleur

Oranje

Potmaat

40 cm