Standplaats: Halfschaduw, Volle zon

Borderpakket Kleurrijke Tuin - 1m² 9 planten

Borderpakket Kleurrijke Tuin - 1m² 9 planten

 89,95

Wacht niet langer en geef jouw tuin een kleurrijke make-over met ons ‘Borderpakket Kleurrijke Tuin’. Hou je van een kleurrijke sfeer? Ga dan voor dit kleurrijke tuin borderpakket waarmee je 1m² mee kan vullen. Dit pakket bevat negen planten.

Lees verder...

 89,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Met dit speciaal samengestelde borderpakket Kleurrijke Tuin krijg je alles wat je nodig hebt om een prachtige border van 1m² te creëren. De maar liefst negen planten in dit pakket zijn zorgvuldig geselecteerd om elkaar perfect aan te vullen en een kleurrijk pallet te vormen. De Rosa en Clematis zullen uitbundig bloeien en staan centraal.

Deze planten zitten in dit pakket:

  • 1x Clematis: Dit is een van de sterren van dit pakket, met zijn elegante klimmende ranken en weelderige bloemen in verschillende kleuren. Deze klimplant voegt een verticale dimensie toe aan jouw tuin en trekt bijen en hommels aan.
  • 3x Liriope: Deze plant staat ook wel bekend als leliegras. Het is een prachtige vaste plant met sierlijke, paarse bloemen die boven het loof uitsteken. Deze plant zorgt voor een mooi contrast met de Clematis en voegt een vleugje speelsheid toe aan je tuin.
  • 1x Rosa: Dit is de koningin der bloemen. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in dit borderpakket. Met haar betoverende geur en schitterende bloemen in diverse kleuren, voegt de Rosa een vleugje romantiek en elegantie toe aan jouw tuin.
  • 4x Carex: Dit is een prachtig siergras met zijn prachtige groene bladeren die een weelderige textuur en beweging aan de border geven. Dit siergras voegt een natuurlijke uitstraling toe aan jouw tuin.

Borderpakket Kleurrijke Tuin kan zowel in de voortuin, achtertuin of langs een tuinpad geplaatst worden. De planten worden zorgvuldig verpakt en bij jou thuisbezorgd, klaar om direct in de grond te worden gezet. Zo is een prachtige bloemborder maken een fluitje van een cent! 

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.

Extra informatie

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon