Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cm

Helleborus Bloemenzee pakket (DIY) inclusief mand 6 planten + mand + potgrond

Helleborus bloemenzee pakket

Helleborus Bloemenzee pakket (DIY) inclusief mand 6 planten + mand + potgrond

 54,95

Het Helleborus Bloemenzee pakket (DIY) inclusief mand plus een zak potgrond geeft je de kans om op een eenvoudige manier een prachtig tuintafelstuk te creëren voor de herfst en winter. Ook zeer geschikt als geschenk.

Lees verder...

 54,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Het Helleborus Bloemenzee pakket (DIY) inclusief mand geeft je de kans om op een eenvoudige manier een prachtig plantarrangement te creëren voor de herfst en winter. Dit pakket bevat zes Helleborus planten in potmaat 12, met een hoogte van ongeveer 20 tot 25 cm inclusief bijpassende trendy rotan mand. We doen er een handige zak potgrond van 5 liter bij. Binnen slechts 10 minuten creëer je zelf een schitterend tafelstuk dat de komende seizoenen zal stralen.

Helleborus (Kerstroos)
Latijnse naam: Helleborus
Nederlandse bijnaam: Kerstroos
Oorsprong: Europa

De Helleborus, ook wel bekend als de Kerstroos, is een veelzijdige en sfeervolle tuinplant afkomstig uit Europa. Deze plant gedijt goed in de tuin en kan zowel in de volle zon als in de schaduw geplaatst worden. Ze zijn diervriendelijk, meerjarig en winterhard, en behouden hun blad gedurende de koude maanden. Qua verzorging is de Helleborus gemakkelijk te onderhouden. Verwijder in het voorjaar eventuele dode bladeren/bloemen en geniet het hele jaar door van hun prachtige groen.

Zodra de Helleborus in bloei staat, kun je een geweldige bloemenzee verwachten. De symbolische betekenis van deze bloemen is vaak hoop en vernieuwing. Ze brengen een vleugje natuurlijke schoonheid en sereniteit in je leefomgeving. Leuk weetje: In de Victoriaanse tijd werden Helleborus planten vaak geassocieerd met bescherming en genezing, en ze werden vaak geplant bij de ingangen van huizen als een soort talisman.

Dit pakket biedt alle benodigdheden om snel en eenvoudig een prachtig plantarrangement te creëren dat de herfst en winter zal verfraaien.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Ja