-28%

BIO

Potmaat: 13 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zon

Rubus Autumn mix Frambozenstruik - 4 stuks

Rubus Autumn mix Frambozenstruik - 4 stuks

 39,95

Deze ontzettend leuke set met Rubus plantjes bestaat uit vier frambozenstruiken, 100% biologisch gekweekt! Beide frambozenstruiken beginnen te bloeien in juni met prachtige witte bloemen die druk bezocht zullen worden door bijen en hommels.

Lees verder...

 39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Deze ontzettend leuke set met Rubus plantjes bestaat uit vier frambozenstruiken. Twee keer de Rubus: Autumn First en twee keer de Rubus: Autumn Amber. De Amber is een opvallende herfstframboos met gele vruchten die zoet en zacht smaken terwijl de Autumn First helderrode vruchten met een zoetzure smaak brengt.

Beide frambozenstruiken beginnen te bloeien in juni met prachtige witte bloemen die druk bezocht zullen worden door bijen en hommels. Deze zorgen voor bestuiving en zo kan je in augustus en oktober genieten van de heerlijke vruchten.

Deze frambozen zijn 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!  Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant minder blad/bloemen draagt op het moment van ontvangst. Mocht er een soort niet leverbaar zijn zorgen we voor een passend alternatief.

Let op! De framboos geeft maar één keer per jaar vruchten.
Lichtbehoefte: Genoeg zon is belangrijk voor de planten, maar een plekje in de halfschaduw kan ook geen kwaad.
Water geven: Zorg ervoor dat de framboos tijdens droge periodes wat extra water krijgt.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Nee

Bloemen

Ja