Hoogte: ± 10 cmKleur: Potmaat: 29 cm

Sempervivum (Huislook) in schaal – P 29 cm

Sempervivum in schaal

Sempervivum (Huislook) in schaal – P 29 cm

 15,95

De Sempervivum, ook wel bekend onder de noemer ‘Huislook’, kun je zien als de vetplant voor in je tuin. Een opvallende verschijning en erg leuk voor buiten op je terrastafel.

Lees verder...

 15,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Sempervivum, ook wel bekend onder de noemer ‘Huislook’, kun je zien als de vetplant voor in je tuin. Een opvallende verschijning die groeien in rozetten en voornamelijk groeien op rotsachtig gebied. Ook dakpannen zijn een ideale ondergrond voor deze plant. Zoals je kunt zien op de foto wordt dit exemplaar geleverd in een grote harde zinken schaal. Geef bij een warme dag een beetje water maar niet teveel. De plant houdt namelijk zelf veel water vast en hoeft dus eigenlijk nooit extra water te krijgen. De plant kan in bloei komen en produceert dan mooie bloemetjes op een steel van zo’n 10cm hoogte.

Sempervivum betekent ‘altijd leven’ en die betekenis past goed bij de plant. Kou, wind, de zon en zelfs lichte vorst kan de plant verdragen. De enige boosdoener kan een teveel aan water zijn. Let dan ook altijd goed op dat er geen water in de pot blijft staan.

Extra informatie

Hoogte

± 10 cm

Kleur
Potmaat

29 cm