Hoogte: ± 30 cmKleur: Potmaat: 24 cm

Trifolium klaver mix – P 24 cm

Trifolium

Trifolium klaver mix – P 24 cm

 21,95

De Trifolium klaver mix is een prachtige mix vol met verschillende kleuren klaverplantjes in een pot. De ideale plant voor elke tuinliefhebber! Tot zelfs -30 graden kan deze klaver overleven!

Lees verder...

 21,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Trifolium klaver mix is een prachtige mix vol met verschillende kleuren klaverplantjes in een pot. De ideale plant voor elke tuinliefhebber! Deze mix is gekweekt in een potmaat met een diameter van maar liefst 24cm. Bij een temperatuur van ongeveer -10 graden zal de klaver het blad laten vallen maar zal het gewoon overleven. Tot -30 graden kan de klaver plant overleven en zal het gewoon weer terug komen.

De Trifolium kan jaarrond lekker buiten staan. Kies een willekeurige standplaats uit, het liefst een plek uit de wind. Een zonnige standplaats of wat meer schaduw is beiden goed. Een plaats in de volle zon moet goed in de gaten gehouden worden in verband met uitdroging. Zeker als de planten in een pot staan is uitdroging snel gebeurd. Je zult het al snel zien als er een water tekort is doordat de bladeren slap gaan hangen.

 

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Kleur
Potmaat

24 cm