Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cm

Tuinplanten Sfeerbox 6 stuks

tuinplanten sfeerbox

Tuinplanten Sfeerbox 6 stuks

 42,50

Met de Tuinplanten Sfeerbox haal je het warme, kleurrijke gevoel van de herfst naar je tuin. Deze box bevat zes trendy tuinplanten in potmaat 12, elk ongeveer zo’n 20 tot 25 cm hoog. Ideaal voor op de tuintafel!

Lees verder...

 42,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Maak je tuin gezellig! Met de Tuinplanten Sfeerbox haal je het warme, kleurrijke gevoel van de herfst naar je tuin. Deze box bevat zes trendy tuinplanten in potmaat 12, elk ongeveer 20 tot 25 cm hoog. Deze box bevat twee witte Pernettya mucronata planten, twee Gaultheria procumbens planten en twee Helleborus Christmas Carol planten.

Pernettya mucronata (Lelie-van-de-valleibes)
Latijnse naam: Pernettya mucronata
Nederlandse bijnaam: Lelie-van-de-vallei bes
Oorsprong: Zuid-Amerika

De Lelie-van-de-vallei bes brengt een vleugje frisheid in je herfsttuin. Deze tuinplant is een uitstekende keuze voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Hij gedijt goed in vochtige, zure grond en kan in zowel volle zon als schaduw groeien. Bovendien trekt de Pernettya mucronata vogels en andere wilde dieren aan, waardoor je tuin een levendige plek wordt.

Gaultheria procumbens (Schijnaardbei)
Latijnse naam: Gaultheria procumbens
Nederlandse bijnaam: Schijnaardbei
Oorsprong: Noord-Amerika

De Schijnaardbei, met zijn kruipende groeiwijze en heldergroene bladeren, is een uitstekende bodembedekker om je herfsttuin te verfraaien. Deze tuinplant gedijt goed in vochtige, goed doorlatende grond en draagt bij aan de biodiversiteit door vlinders en bijen aan te trekken.

Helleborus Christmas Carol (Kerstroos)
Latijnse naam: Helleborus Christmas Carol
Nederlandse bijnaam: Kerstroos
Oorsprong: Europa

De winterharde Kerstroos geeft je tuin kleur, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar. Deze tuinplant, afkomstig uit Europa, bloeit in de schaduw en symboliseert hoop en vernieuwing tijdens de wintermaanden. Leuk weetje: de Kerstroos kan tientallen jaren in je tuin bloeien.

Met deze mix van leuke buitenplanten ontvang je diervriendelijke, meerjarige, en winterharde planten. Ze behouden hun blad gedurende het seizoen, wat zorgt voor een sfeervolle aanblik in je tuin of op tafel in een pot. Qua onderhoud kun je zo nu en dan bruin blad of uitgebloeide bloemen verwijderen om de groei te bevorderen maar dat is niet noodzakelijk.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Meerjarige plant

Ja