Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Clusia Rosea Princess met Florence Vaas

Hydroponie Clusia Rosea Princess

Clusia Rosea Princess met Florence Vaas

 28,95

Met dit Clusia Rosea Princess in Florence  vaas DIY-pakket creëer je jouw eigen hydroponie plant. Is dat moeilijk? Zeker niet. Sterker…

Lees verder...

 28,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met dit Clusia Rosea Princess in Florence  vaas DIY-pakket creëer je jouw eigen hydroponie plant. Is dat moeilijk? Zeker niet. Sterker nog: je bent in 3 simpele stappen klaar! Deze Clusia Rosea Princess groeit in een vaas; een groeiwijze die ook wel hydroponie wordt genoemd. Je kunt het wortelstelsel van de kamerplant steeds groter zien worden in het water. Een mooi en bijzonder geheel, dat ook nog eens makkelijk is om te verzorgen.

Zo zet je de Clusia op water (zie de voorbeeldvideo hiernaast):

  1. Maak de vaas schoon en vul deze met (kraan)water op kamertemperatuur.
  2. Haal de plastic kwekerspot van de Clusia en haal het grootste deel van de potgrond weg van de wortels. Doe dit voorzichtig, om de wortels zo min mogelijk te beschadigen.
  3. Houd de wortels onder de lopende kraan om de laatste restjes potgrond weg te spoelen, en zet de kamerplant in de vaas. Zorg ervoor dat alleen de wortels onder water staan.

En voilá, jouw hydroponie plant is af! Nu hoef je alleen nog een mooi plekje uit te zoeken.

Over de Clusia
De Clusia rosea princess is een sterke kamerplant met frisgroene bladeren. Zijn takken zijn eerst groen, maar worden na verloop van tijd bruin. Zo lijkt deze plant steeds meer op een miniboom in jouw woonkamer.

Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof. De Clusia is giftig. Zowel de groene vruchten, als het sap uit de plant is giftig voor mensen en huisdieren.
Lichtbehoefte – Zet de Clusia in vaas op een lichte plek met indirect zonlicht.
Water geven – Ververs het water eens in de twee weken. Giet de vaas voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul de vaas daarna aan met water op kamertemperatuur.

Lees alles over Clusia verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld