Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Normaal daglicht

Alocasia Triangularis Olifantsoor

Alocasia Triangularis

Alocasia Triangularis Olifantsoor

 35,95

De Alocasia Triangularis heeft een opvallend driehoekig blad, wat deze plant extra bijzonder maakt. Daarom mag hij niet ontbreken in je plantencollectie!

Lees verder...

 35,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Alocasia Triangularis is een opmerkelijke zeldzame kamerplant. De Alocasia wordt ook wel olifantsoor genoemd, vanwege de bladeren die qua vorm op de oor van een olifant lijken. De Alocasia Triangularis valt daar echter buiten; de bladeren van deze plant zijn driehoekig. De zijkanten van het blad zijn golvend en opgekruld, wat deze plant extra bijzonder maakt!

De Alocasia komt van oorsprong uit het tropische Zuidoost-Azië. Er zijn ruim 80 Alocasia soorten die allemaal verschillen in kleur, grootte en vorm.

 

Let op! – Het sap dat uit de bladeren en stengels van de Alocasia Triangularis komt kan irriterend zijn voor de huid. Bij inname kan deze plant ook licht giftig zijn, dus pas op met huisdieren en kinderen.

Lichtbehoefte – Op een plek met veel indirect licht zal deze plant snel groot worden! Een plek bij het raam op het oosten is perfect, maar zorg er wel voor dat deze Alocasia de tijd krijgt om te wennen aan het licht.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, omdat bij te veel of te weinig water de stengels kunnen hangen en afsterven. Daarnaast kan deze plant een hogere luchtvochtigheid wel waarderen, dus we raden aan een schaaltje water naast de plant te zetten.

 

Lees alles over Alocasia verzorging.

 

*De geleverde plant kan verschillen van de plant afgebeeld op de productfoto’s, maar heeft bladeren van gelijke grootte.

**Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Normaal daglicht