-20%
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Begonia Beleaf Duo Indian Summer & Maori Haze

Begonia Beleaf

Begonia Beleaf Duo Indian Summer & Maori Haze

 15,95

Dit Begonia Beleaf Duo bestaat uit twee volumineuze Begonia’s met prachtig gekleurde bladeren. De Begonia beleaf ‘Indian summer’ en… Lees verder

Lees verder...

 15,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Dit Begonia Beleaf Duo bestaat uit twee volumineuze Begonia’s met prachtig gekleurde bladeren. De Begonia beleaf ‘Indian summer’ en Begonia beleaf ‘Maori haze’. De Begonia beleaf ‘Indian summer’ en Begonia beleaf ‘Maori haze’ zijn beide kamerplanten met een roze tintje. Door ze als een duo te kopen, geef je jouw huis meteen een kleurrijke boost! Als je goed kijkt, zullen de bladeren van de Begonia’s zelfs een zilveren glans hebben.

Er bestaan maar liefst 1895 soorten Begonia’s, maar wij vinden deze twee toch echt wel het mooist! Bovendien zijn ze erg populair onder plantenliefhebbers met én zonder groene vingers. Deze kamerplanten zijn namelijk makkelijk in de verzorging, en je krijgt er ook nog eens prachtige schitterende bladeren voor terug. Bij elk verschil in lichtinval zullen de bladeren ook weer een andere kleur lijken. Hoe bijzonder!

 

Let op! – Het Begonia Beleaf Duo houdt van een hoge luchtvochtigheid. Zet ze dus liever niet boven de radiator.
Lichtbehoefte – De Begonia staat graag op een lichte plek, maar pas op met direct zonlicht. Daar houdt deze kamerplant niet van.
Water geven – Houd de potgrond van je Begonia altijd licht vochtig, en geef water in kleine beetjes. In de winter gaat de plant in ruststand, en heeft die weinig water nodig.

 

Lees alles over Begonia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht