Hoogte: ± 45 cmKleur: Potmaat: 17 cm

Caladium Tie-Dyed Tree Frog – P 17 cm

Caladium tie dyed tree frog

Caladium Tie-Dyed Tree Frog – P 17 cm

 17,50

De Caladium Tie-Dyed Tree Frog is een bijzondere kamerplant met een prachtig bladpatroon. De groene bladeren hebben lichte vlekken. Let op! Belangrijk is om het blad en de steel te ondersteunen omdat deze slap is en snel gaat hangen.

Lees verder...

 17,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Caladium Tie-Dyed Tree Frog is een bijzondere kamerplant met een prachtig bladpatroon. De groene bladeren hebben lichte vlekken. Naarmate de plant ouder wordt, zal deze steeds meer kleurschakeringen krijgen. Van oorsprong komt de plant uit de dichtbegroeide tropen van Midden- en Zuid-Amerika, waardoor deze gewend is aan schaduw en een hoge luchtvochtigheid.

Zet de plant op een plek in de halfschaduw, en zorg ervoor dat deze nooit in direct zonlicht staan. De bladeren zijn hier te gevoelig voor. Als tropische plant geeft de Caladium Tie-Dyed Tree Frog de voorkeur aan een constant vochtige potgrond. Geef de plant daarom regelmatig kleine hoeveelheden water. Zou houd je de potgrond licht vochtig, en voorkom je dat er een laagje water onderin de potgrond komt te staan. Dit kan namelijk leiden tot wortelrot.

Goed om te weten is dat de plant tijdens de herfst in ruststand gaat. De plant sterft dan gedeeltelijk af, waardoor alleen de knol overblijft. Zet deze plant op een koele plaats van ca. 13 graden tot de lente. Geef de plant hierna verse grond, en verplaats deze naar een warmere standplaats.

Meer weten over de verzorging van de Caladium? Bekijk de onderstaande video.

Extra informatie

Hoogte

± 45 cm

Kleur
Potmaat

17 cm