Hoogte: ± 35 cmPotmaat: 15 cm

Caladium White Wing – P 15 cm

Caladium White Wing

Caladium White Wing – P 15 cm

 21,95

De Caladium White Wing groeit in de natuur onder warme tropische omstandigheden. Deze planten hebben geweldige bladkleuren en zijn razend populair. Deze Caladium heeft zoals te zien op de foto veel blad en is van zware kwaliteit.

Lees verder...

 21,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Caladium White Wing houdt van warme tropische omstandigheden. Het bijzondere aan deze plantjes zijn de toffe opvallende bladkleuren. De Caladium is op zijn mooist vanaf het einde van de lente tot en met het begin van de herfst. Daarna gaat de plant in slaapstand en zullen de bladeren afsterven. Het afsterven van het blad zal zo’n beetje in september beginnen. Vanaf dan ook geen water meer geven en de knol bewaren in een warme droge ruimte in een krant of in de pot. Begin maart kun je de knol weer van stal halen om deze opnieuw te planten.

Zet de plant op een lichte warme plaats buiten het bereik van direct zonlicht. Geef de plant voldoende water maar pas op dat het niet met de voeten in het water staat. Zet je de plant in een sierpot dan adviseren we altijd om een laagje hydrokorrels onderin te leggen.

Extra informatie

Hoogte

± 35 cm

Potmaat

15 cm