-13%
Hoogte: ± 200 cmKleur: Potmaat: 46 cm

Grote Monstera (semi hydro) – 200 cm

Monstera Deliciosa

Grote Monstera (semi hydro) – 200 cm

 475,00

Deze grote Monstera is onze allergrootste kamerplant van ons assortiment. Een ijzersterke plant voor je huiskamer of kantoorruimte geleverd met pot inclusief schotel en semi hydro systeem. Zodat je er onwijs lang plezier van zult beleven en je er qua verzorging een ‘makkie’ aan hebt! Geen zorgen over het vervoer: de Monstera Pertusum incl. pot wordt kosteloos thuisbezorgd.

Let op! Voor dit product gelden afwijkende levertijden en wordt er persoonlijk contact opgenomen om de leverdatum af te stemmen.

Lees verder...

 475,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze Grote Monstera is dé grote kamerplant voor iedere urban jungle. De gatenplant is te herkennen aan de bladeren met de opvallende gaten. Deze insnijdingen hebben ervoor gezorgd dat de Monstera een van de meest populaire planten van dit moment is. De grote plant is bovendien heel nuttig dankzij zijn sterk luchtzuiverende werking. Hij produceert extra zuurstof en breekt schadelijke stoffen af, waardoor hij een gezonder leefklimaat creëert. En daar vraagt de plant heel weinig voor terug. De Monstera is namelijk heel makkelijk om te verzorgen. Ideaal als je niet zulke groene vingers hebt, of bijvoorbeeld een mooie kantoorplant zoekt.

Wist je dat de Monstera pertusum in de natuur wel zo’n 20 meter de hoogte in kan klimmen! Thuis blijft de Monstera natuurlijk netjes om de mosstok groeien. Maar de luchtwortels zijn ook hier heel nuttig. Je kunt de groei namelijk bevorderen door de luchtwortels naar de aarde te leiden. Zo kan de plant meer voedingsstoffen opnemen, en zul je merken dat deze sneller nieuw blad aanmaakt. Mocht je de luchtwortels niet mooi vinden kun je ze ook afknippen.

De Monstera pertusum is al relatief simpel om te verzorgen, maar we maken het je met deze grote uitvoering nóg makkelijker! Deze grote gatenplant wordt namelijk geleverd met een zogenaamde semi-hydro cultuur; de grond bevat naast aarde ook kleikorrels die water opnemen, waardoor de plant van een continu waterniveau wordt voorzien. Je kunt de gatenplant hierdoor in één keer meerdere liters water geven totdat de watermeter in het midden staat. Zodra het voelertje weer helemaal gezakt is kun je weer bijgieten tot het midden. Besproei de bladeren daarnaast regelmatig om deze mooi en gezond te houden.

Heb je tussendoor vragen over de verzorging of twijfel je ergens over? Neem dan gerust contact met ons op. Let op! Voor dit product gelden afwijkende levertijden omdat het met speciaal vervoer wordt gebracht. Er wordt persoonlijk contact opgenomen om de leverdatum af te stemmen. Momenteel alleen leverbaar binnen NL (met uitzondering van de waddeneilanden).

Extra informatie

Hoogte

± 200 cm

Kleur
Potmaat

46 cm