Kalanchoe colourful (incl. hoes) – P 11 cm

Kalanchoe mix

Kalanchoe colourful (incl. hoes) – P 11 cm

 1,69

De kalanchoe is een zeer sterke, bloeiende kamerplant. Tijdens de zomermaanden kun je de plant ook lekker buiten zetten.

Lees verder...

 1,69

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Kalanchoe is een zeer sterke, bloeiende kamerplant. De plant behoort tot de Crassulaceae-familie. Dit zijn succulenten: planten met dikke bladeren of stengels, waar ze veel water in op kunnen slaan. Het is dus een sterke plant, die weinig veeleisend is. Tijdens de zomermaanden kun je de plant ook lekker buiten zetten. Deze Kalanchoe set is een mix van verschillende kleuren. Welke kleuren jij precies thuis mag verwachten? Dat is een verrassing!

Zet de plant op een lichte plaats en geef pas water zodra de potgrond is opgedroogd. Wanneer je water geeft, zorg er dan voor dat je niet teveel geeft. Het is belangrijk dat de Kalanchoe niet in een te natte grond staat, aangezien de plant hier slecht tegen kan. Krijgen de bladeren bruine/gele randen of vlekken? Dan krijgt de plant waarschijnlijk teveel water. Als de bladeren donkergroen kleuren, betekent dit dat de Kalanchoe te weinig licht krijgt.

Meer weten? Lees hier alles over Kalanchoe verzorging.