-21%
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglicht, Volle zon

Kalanchoë Duo Tiki Bells Pink

Kalanchoe Tiki Bells

Kalanchoë Duo Tiki Bells Pink

 14,95

Het Kalanchoë Duo bestaat uit een set van twee Kalanchoë tiki bells kamerplanten. Het is een makkelijk te onderhouden duo met… Lees verder

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Kalanchoë Duo bestaat uit een set van twee Kalanchoë tiki bells kamerplanten. Het is een makkelijk te onderhouden duo met vrolijke bloemetjes. De Kalanchoë tiki bells kamerplanten zijn vetplanten, en behoren tot de crassulaceae familie. De plantsoort is haast een designer item onder de Kalanchoës, met zijn lichtgroene, lampionachtige kussentjes en roze, belvormige bloemetjes.

Oorspronkelijk komt de Kalanchoë voor in droge gebieden, waaronder Madagaskar. Door de weinige regenval in deze omgeving, slaat de plant vocht op in zijn dikke bladeren. Een interessante eigenschap van de Kalanchoë Tiki Bells is dat deze een goede nachtrust kan bevorderen. Fotosynthese (dat is het omzetten van CO₂ in zuurstof) vindt namelijk ‘s nachts plaats, in tegenstelling tot de meeste kamerplanten. Deze groene kamerplant staat leuk in elke ruimte, maar is dus uitermate geschikt voor in de slaapkamer.

De tiki bells is een Kalanchoë ras met een harder blad, waardoor deze zowel binnen als buiten gezet kan worden (mits de temperatuur boven de 8°C is).

Let op! – Het sap van de Kalanchoë tiki bells is giftig.
Lichtbehoefte – Deze kamerplant kan zowel op een plek met direct zonlicht staan als een stuk van het raam. Mocht er een roodachtige gloed over de plant komen, dan is het aan te raden om de kamerplant iets verder bij het raam vandaan te plaatsen.
Water geven – Zorg ervoor dat de Kalanchoë geen natte grond heeft. Laat de grond tussen twee watergiftbeurten goed drogen.

Lees alles over Kalanchoë verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht, Volle zon