Hoogte: ± 30 cmKleur: Potmaat: 13 cm

Zamioculcas in plantbag (ZZ plant) – P 13 cm

zamioculcas plantbag

Zamioculcas in plantbag (ZZ plant) – P 13 cm

 14,95

De ZZ plant (Zamioculcas) is een stijlvolle, ijzersterke kamerplant met leerachtig blad. De ideale keuze voor plantenliefhebbers zonder groene vingers! Je hoeft niet meer op pad voor een pot want de plant wordt geleverd met trendy plantbag zoals te zien op de foto!

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De ZZ plant, oftewel Zamioculcas, is een echte overlever. Deze groene kamerplant stelt weinig eisen aan zijn standplaats of watergift: perfect voor de plantjesliefhebber zonder groene vingers. De ZZ plant is lid van de Araceae familie, en komt van oorsprong uit Tanzania. Specifiek in Zanzibar zul je de plant veel zien. Hier groeit de plant in een rotsachtige grond, en is hij eraan gewend om lang zonder water te gaan en vervolgens een harde regenbui te doorstaan. Je hoeft niet meer op pad voor een pot want de plant wordt geleverd in trendy plantbag zoals te zien op de foto!

De ZZ plant verbruikt vrij weinig water. In ‘s zomers is het voldoende om eens per week water te geven, en in de winter kan de plant wel 3 a 4 weken zonder water. Kleuren de onderste bladeren geel? Dan heb je waarschijnlijk teveel water gegeven. Zorg ervoor dat er geen laagje water in de pot komt te staan. De standplaats maakt vrij weinig uit: de ZZ plant redt zich overal wel. Houd er alleen rekening mee dat de plant geleidelijk moet wennen aan een zonnige standplaats, en dat hij hier erg snel groeit. Het beste is om de plant op een lichte plek te plaatsen, en de pot regelmatig een stukje te draaien. Zo blijft de plant mooi groeien.

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Kleur
Potmaat

13 cm