Potmaat: 17 cmHoogte: ± 85 cmStandplaats: Normaal daglicht

Alocasia Wentii Olifantsoor

Alocasia Wentii

Alocasia Wentii Olifantsoor

 18,95

De Alocasia Wentii springt met zijn diepgroene, pijlvormige bladeren direct in het oog. Dit sierlijke blad heeft een donkerrode onderkant.

 

Lees verder...

 18,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Alocasia Wentii springt met zijn diepgroene, pijlvormige bladeren direct in het oog. Dit sierlijke blad heeft een donkerrode onderkant. De plant komt van oorsprong uit Zuid-Oost Azië en is een kruising tussen de Alocasia Gageana en de Alocasia Odora. Hij wordt ook wel ‘Olifantsoor’ genoemd. Deze bijnaam heeft de plant te danken aan het grote formaat van de bladeren die de vorm hebben van een olifantsoor.

De Alocasia Wentii groeit het mooist op een lichte standplaats, uit direct zonlicht. Houd de aarde licht vochtig en zorg ervoor dat de potgrond niet uitdroogt. De Alocasia houdt verder van een vochtige omgeving. Zorg er daarom voor dat je het blad regelmatig besproeit, en de plant niet in de buurt van de verwarming zet. Soms sterven de oudere bladeren af. Mocht een van de bladeren af beginnen te sterven, verwijder dit blad dan niet direct. Het is beter voor de plant om eerst te wachten totdat het blad volledig is uitgedroogd.

 

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 85 cm

Standplaats

Normaal daglicht