-12%
Hoogte: ± 30 cmPotmaat: 13 cm

Calathea Shadow Package (2-pack)

Calathea Duo

Calathea Shadow Package (2-pack)

 20,95

De Calathea Shadow-package is een samenstelling van twee willekeurige luchtzuiverende Calathea’s geleverd in witte sierpotjes. De naam shadow-package verwijst naar de planten die zich op hun gemak voelen op een wat donkerdere plaats.

Kant en klaar om direct neer te zetten!

Lees verder...

 20,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Calathea Shadow-package is een samenstelling van twee willekeurige Calathea’s geleverd in witte sierpotjes. De naam shadow-package verwijst naar de planten die zich op hun gemak voelen op een wat donkerdere plaats. Heb je nog een donkere lege hoek in de kamer, een plek op je bureau of kast dan zijn deze groene vrienden de ideale oplossing.

De Calathea staat bekend om de prachtige bladtekeningen. De plant wordt ook wel ‘living plant’ genoemd en in de video zie je waarom. Tegen de avond sluiten de planten hun bladeren en bij zonsopkomst vouwen deze tropische planten hun bladeren weer open. De Calathea heeft ook luchtzuiverende kwaliteiten en kan schadelijke stoffen opnemen uit de lucht om deze vervolgens af te breken via de wortels. Planten helpen tegen vermoeidheid, geven sfeer en zorgen ervoor dat je productiever bent. De Calathea’s kunnen bij de levering afwijken van de getoonde foto.

Meer weten? Lees hier alles over de Calathea verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Potmaat

13 cm