-18%
Hoogte: ± 30 cmKleur: Potmaat: 20 cm

Ecosysteem Ficus Ginseng bonsai weckpot (DIY)

Weckpot bonsai ecosysteem

Ecosysteem Ficus Ginseng bonsai weckpot (DIY)

 32,95

Deze Ficus Ginseng bonsai in weckpot zorgt geheel voor zichzelf. Zodra je het DIY-pakket in elkaar hebt gezet, begint de plant namelijk zijn eigen ecosysteem op te bouwen. Het kost je slechts enkele minuten om het pakket in elkaar te zetten, en vervolgens heb je er geen omkijken meer naar!

Lees verder...

 32,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Door een eigen ecosysteem op te bouwen in de weckpot, zorgt deze Ficus Ginseng geheel voor zichzelf. Deze plant in weckpot wordt geleverd als een DIY pakket, dat bestaat uit een weckpot, mos, potgrond en het plantje. Met enkele stappen zet je dit ecosysteem in elkaar, en daarna hoef je er nooit meer voor te zorgen! De mini Ficus Ginseng is een zeer decoratieve kamerplant met een bijzondere stamgroei. De wortels, luchtwortels, stammen en takken vergroeien namelijk met elkaar. Zo kan de Ficus allerlei vormen aannemen. Bovenop deze stam groeien donkergroene, glanzende blaadjes, wat de Ficus Ginseng tot een bijzonder geheel maakt.

Was je handen goed voordat je aan de slag gaat met het ecosysteem. Geef de plant nog een keer goed water in het kweekpotje, en laat deze goed uitlekken. Hierna kun je de Ficus Ginseng oppotten met de potgrond en mos. Sluit de weckpot af en zet deze op een lichte plaats, maar niet in de volle zon.

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Kleur
Potmaat

20 cm