Hoogte: ± 50 cmStandplaats: Normaal daglichtPotmaat: 12 cm

Gouda Scindapsus Pictus in Metalen Houder

Gouda

Gouda Scindapsus Pictus in Metalen Houder

 24,95

Deze plantenstandaard is een echte aanwinst voor jouw woonkamer, slaapkamer of (thuis)kantoor. Compleet met Scindapsus pictus, een sierlijke hang- en klimplant met diepgroene…

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze plantenstandaard is een echte aanwinst voor jouw woonkamer, slaapkamer of (thuis)kantoor. Compleet met Scindapsus pictus, een sierlijke hang- en klimplant met diepgroene bladeren en zilveren vlekjes. De Scindapsus pictus hangt met zijn ranken over en door de metalen cirkels, die op twee smalle pootjes steunen. De Scindapsus komt van oorsprong uit Zuidoost-Azië, Indonesië en de Salomonseilanden. Hier groeit de plant veel in tropische regenwouden, waar hij langs bomen omhoog klimt.

De metalen plantenstandaard is ca. 39 cm breed en 49 á 52 cm hoog.

Let op! – De Scindapsus pictus is een giftige kamerplant. Pas op met kleine kinderen en huisdieren.
Lichtbehoefte – Zet deze plant op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Als je de plant op een zeer lichte plek zet, zal het blad steeds lichter kleuren. Op wat donkerdere plekken wordt het blad ook wat donkerder en groener. Vervaagt de bladtekening en wordt het blad helemaal groen? Dan kun je de plant beter naar een wat lichtere plek verplaatsen.
Water geven – Houd de potgrond licht vochtig door de kamerplant regelmatig kleine beetjes water te geven. Besproei de Scindapsus regelmatig met een plantenspuit.

Lees alles over Scindapsus verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 50 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Potmaat

12 cm