BESTSELLER
-11%
Potmaat: 12 cmStandplaats: Normaal daglichtHoogte: ± 30 cm

Monstera Adansonii en Alocasia Cucullata in Bolglas - Duo

Hydroponie Monstera Adansonni en Alocasi Cucullata

Monstera Adansonii en Alocasia Cucullata in Bolglas - Duo

 49,95

Dit Hydroponie Duo laat zich van alle kanten zien. De Monstera adansonii en Alocasia cucullata groeien met de wortels in het water. Zo kun je de bladeren én…

Lees verder...

 49,95

Bekijk winkelwagen

Gratis verzenden vanaf €50,-

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit Hydroponie Duo laat zich van alle kanten zien. De Monstera adansonii en Alocasia cucullata groeien met de wortels in het water. Zo kun je de bladeren én de wortels zien groeien! Dit duo bestaat uit twee tropische kamerplanten, een Monstera adansonii en Alocasia cucullata, die allebei op water groeien. Deze groeiwijze wordt ook wel hydroponie genoemd. Je kunt het wortelstelsel van de kamerplanten steeds groter zien worden in het water. Een mooi en bijzonder geheel, dat ook nog eens makkelijk is om te verzorgen.

Deze hydroponie planten wordt kant en klaar geleverd, inclusief bolglas-vazen en kurk. Het enige dat je hoeft te doen, is water toevoegen. En een mooi plekje uitzoeken natuurlijk!

Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof.
Lichtbehoefte – Deze hydroponie planten staat het liefst op een lichte plek met indirect zonlicht. Zet ze nooit in direct zonlicht.
Water geven – Ververs het water eens in de twee weken. Til de kurk een klein beetje op en giet de vaas voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul de vaas daarna aan met water op kamertemperatuur.

Lees alles over Monstera verzorging, Alocasia verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Hoogte

± 30 cm