Hoogte: ± 30 cmPotmaat: 15 cm

Monstera Adansonii – P 15 cm

Monstera Adansonii

Monstera Adansonii – P 15 cm

 19,95

Deze Monstera Adansonii is een opvallende kamerplant van zware kwaliteit. Een bijzonder kenmerk van deze plant zijn de vele gaten in het blad.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Adansonii bijzondere kamerplant van zware kwaliteit. In tegenstelling tot de bekende Monstera Deliciosa (die inkepingen langs de rand van het blad heeft), heeft de Adansonii gaten in het midden van het blad. De Monstera Adansonii komt het beste tot zijn recht in een hangpot, hoge pot of in een normale pot op de rand van een kast. Zo kunnen de bladeren mooi langs de rand van de pot of kast naar beneden hangen. De plant wordt ook veelal verkocht onder de naam Monstera Obliqua of Monkey Mask. Een absolute aanwinst voor jouw urban jungle!

Plaats de Monstera in de halfschaduw of op een lichte plek, uit direct zonlicht. Houd de potgrond licht vochtig door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Kijk hierbij uit dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan. Dit kan namelijk leiden tot bruine bladpunten en vergeling. Mocht je de plant verpotten naar een plantenpot gebruik dan altijd hydrokorrels. Besproei de plant daarnaast regelmatig met een plantenspuit om de luchtvochtigheid 0p peil te houden.

Meer weten? Klik hier voor alle informatie over Monstera verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Potmaat

15 cm