Hoogte: ± 55 cmKleur: Potmaat: 12 cm

Paarse Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

Paarse Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

 14,95

De paarse Orchidee (Phalaenopsis) is een sterke, tropische kamerplant. Met zijn paarse bloemen springt deze mooie Orchidee direct in het oog!

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De paarse Orchidee (Phalaenopsis) is een sterke, tropische kamerplant. Met zijn paarse bloemen springt deze mooie Orchidee direct in het oog! Alle orchideeën die wij verkopen worden op innovatieve en duurzame wijze gekweekt. Door deze ‘nieuwe’ manier van kweken vallen de orchideeën onder het MPS Florimark Production Label en zijn de producten MPS productproof.

Zet de paarse Orchidee op een lichte standplaats. Vermijd direct zonlicht, om bladverkleuring te voorkomen. Zie je dat de bloemknoppen of bladeren uitvallen? Dat is het teken dat je de Orchidee beter op een lichtere standplaats kunt zetten.

Wij raden aan om de paarse Orchidee circa 1 keer per week in een laagje water onder te dompelen. Laat de potgrond hier 10 minuten in staan, zodat de wortels het water goed op kunnen nemen. Lek de potgrond daarna goed uit, voordat je de Orchidee terug in de pot zet. Tip: als de wortels grijs kleuren, heeft hij water nodig!

Extra informatie

Hoogte

± 55 cm

Kleur
Potmaat

12 cm