-44%
Combideal: CombidealDiervriendelijk: Licht giftig

Variegata plantenbox 3 stuks

variegata plantenbox

Variegata plantenbox 3 stuks

 44,95

Planten met Variegata hebben een bijzondere uitstraling. Ben je helemaal fan? In deze box zitten drie planten met Variegata om jouw huis mee in te richten.

Lees verder...

 44,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Variegata is het Latijnse woord voor bont/gevarieerd. Planten met Variegata zijn erg bijzonder en daarom moeilijk te verkrijgen. Deze unieke planten hebben een genetische afwijking die ervoor zorgt dat het blad gedeeltelijk wit wordt. Wil je wat bijzondere planten toevoegen aan je collectie? Dan is deze Variegata plantenbox de uitkomst. De box is gevuld met drie planten met Variegata. De Philodendron White Wizard, de Ceropegia Woodii Variegata en de Calathea White Fusion.

De Philodendron White Wizard is een bijzondere verschijning. Een echte aanwinst voor een plantenverzamelaar! De White Wizard heeft graag een hoge luchtvochtigheid en doet het goed in halfschaduw.

De Ceropegia Woodii Variegata is gelukkig niet zo moeilijk, deze plant kan je ook als beginner makkelijk aan.

De Calathea White Fusion is een prachtige, unieke plant en erg zeldzaam in zijn soort. De combinatie van groen en wit met een paarse achterkant van de bladeren maakt deze plant ontzettend bijzonder.

Kijk hier voor meer informatie over de verzorging van de Philodendron, de Ceropegia Woodii en de Calathea.

Extra informatie

Combideal

Combideal

Diervriendelijk

Licht giftig