-39%

Bijzondere Plantenbox 3 stuks

Bijzondere plantenbox

Bijzondere Plantenbox 3 stuks

 34,95

De Bijzondere plantenbox bevat de top 3 populairste zeldzame planten. Deze soorten zijn minder goed verkrijgbaar dan andere soorten, wat ze extra bijzonder maakt!

Lees verder...

 34,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Ben jij een plantenliefhebber? Dan is deze Bijzondere plantenbox echt wat voor jou. Deze box bevat drie populaire bijzondere kamerplanten, waarmee jij je plantencollectie een boost geeft. Extra handig: al deze kamerplanten zijn gemakkelijk in de verzorging.

De Bijzondere plantenbox bestaat uit de volgende drie planten:

Deze plantenbox is een goede combinatie van grote en kleine kamerplanten, met een variatie van hangplanten en staande planten. De Alocasia Dragon Scale is perfect voor op de vensterbank of op een leuk plantentafeltje. Met de Hoya Burtoniae en Ceropegia Woodii Variegata creëer je meer dynamiek door verschillende hoogtes en lengtes te combineren.

 

Let op! – Deze planten zijn (licht) giftig bij inname. Zorg dat de planten buiten het bereik van kinderen en huisdieren staan.
Lichtbehoefte – De Hoya Burtoniae en Alocasia Dragon Scale staan graag op een lichte plek, uit direct zonlicht. De Ceropegia Woodii Variegata doet het op deze plek ook goed, maar kan ook op een plek met veel direct zonlicht.
Water geven – Geef de Alocasia regelmatig een beetje water, zodat dat de potgrond altijd lichtvochtig is. Geef de Hoya en Ceropegia pas water als de grond wat is opgedroogd.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Extra informatie

Combideal

Combideal