Woonkamerplanten

Creëer een echte urban jungle in je woonkamer met onze groene woonkamerplanten. We hebben een ruim assortiment, zowel voor lichte als donkere woonkamers. Makkelijke planten en planten voor gevorderden, kies wat bij jou past!

Woonkamerplanten kopen

Op zoek naar woonkamerplanten die bij jou passen? Op Plantje.nl hebben we een divers aanbod. Van kleine blikvangers tot indrukwekkende, grote kamerplanten. Zoek je iets waar je weinig aandacht aan hoeft te geven of een plant die meer verzorging nodig heeft? We hebben het allemaal. Lees de verzorgingstips of lees de producttekst goed door om de ideale plant te vinden!

Belangrijke punten

Het is belangrijk om op bepaalde dingen te letten bij aanschaf van je plant voor in de woonkamer. Is je woonkamer licht of donker? Wil je de plant op een plek met indirect of direct zonlicht zetten? Wil je de plant actief verzorgen of er weinig omkijken naar hebben? Heb je een hoog plafond en kan je een grote plant kwijt of ben je op zoek naar een kleine plant? Houd al deze dingen in je achterhoofd wanneer je een plant zoekt en gebruik onze filters om je perfecte match te vinden!