Kantoorplanten

Kantoorplanten zijn onmisbaar op elke werkvloer. Ze creëren een gezellige, productieve werksfeer, verbeteren de akoestiek en zijn goed voor de gezondheid. Wat je hiervoor moet doen? Bijna niks! Kantoorplanten zijn namelijk heel makkelijk te verzorgen.

Filter
Alle soorten
Productcategorieën
Potmaat
Hoogte Plant
Standplaats
Diervriendelijk
Prijs

Kantoorplanten kopen

Planten op de werkvloer zijn onwijs belangrijk. Kantoorplanten zorgen niet alleen voor een betere werksfeer, maar zijn daarnaast ook onwijs nuttig. Zo hebben kantoorplanten allerlei allerlei positieve effecten op productiviteit en gezondheid. Een aantal voordelen van planten op kantoor zijn:

  • Planten bevorderen concentratie en creativiteit, wat is aangetoond door meerdere onderzoeken. Hoe meer groen op de werkvloer, hoe hoger de productiviteit.
  • Planten maken je rustig. Deadlines, zeurende collega’s of andere stressvolle werksituaties; met een stel planten om je heen kun je het prima hebben.
  • Veel groene planten hebben een luchtzuiverende werking: ze filteren schadelijke stoffen uit de lucht en verbeteren de luchtvochtigheid.
  • Samen planten verzorgen versterkt de onderlinge band. Je spreekt je collega’s even op een andere manier, waardoor je elkaar makkelijker benadert in de toekomst.
  • Ook handig: planten verbeteren de akoestiek, waardoor het geluidsniveau op kantoor een stuk aangenamer wordt.

Onderhoud kantoorplanten

Op kantoor is het niet praktisch als de planten veel verzorging nodig hebben. Jullie hebben wel betere dingen te doen! Op deze pagina vind je daarom een selectie van makkelijke, sterke kantoorplanten. Neem ook eens een kijkje bij luchtzuiverende kamerplanten, voordelige planten boxen of groene kamerplanten. Op zoek naar een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op onze zakelijk planten kopen-pagina voor verdere informatie over zakelijk planten bestellen.