Potmaat: 9 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Philodendron Ornatum

Philodendron Ornatum

Philodendron Ornatum

 17,95

De Philodendron Ornatum is een prachtige plant met felgroene bladeren en een mooie textuur op het blad. De bladeren hebben een prachtige glans waardoor hij extra opvalt. Het is een zeldzame plant die niet veel verkrijgbaar is!

Lees verder...

 17,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Ornatum is een bijzondere kamerplant. De plant heeft hartvormige bladeren met diepe nerven, die nog beter zichtbaar worden naarmate de plant ouder wordt. Ontzettend bijzonder!

In het regenwoud van Zuid-Amerika klimt de Ornatum met behulp van andere planten. Hoewel veel planten hun luchtwortels de grond in sturen, is de Philodendron Ornatum een echte klimmer.  Om deze reden is de plant ontzettend geschikt voor terraria of paludariums, maar hij doet het ook goed aan een mospaal.  Zowel in het wild als in je woonkamer kunnen de prachtige bladeren een indrukwekkende grootte krijgen!

 

Let op! – Vanwege zijn tropische achtergrond heeft de Philodendron Ornatum graag een plekje met een luchtvochtigheid boven de 50%. Om de luchtvochtigheid plaatselijk te verhogen kun je een kleine luchtbevochtiger neerzetten, of de sierpot van de plant op een schaaltje met hydrokorrels en water zetten.

Lichtbehoefte – Een plek met veel indirect licht maakt deze plant helemaal gelukkig, en onder de juiste omstandigheden is het een snelle groeier.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond luchtvochtig blijft. Het is belangrijk dat de grondmix erg luchtig is, zodat de wortels genoeg ruimte krijgen om te groeien.

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht