Borderpakket Landelijke Tuin - 1m² 9 planten

Borderpakket Landelijke Tuin - 1m² 9 planten

 87,95

Met dit borderpakket tover je 1m² van je tuin om in een landelijke stijl! Dit pakket met maar liefst 9 planten is ontzettend makkelijk, zonder na te hoeven denken over wat erbij past, heb je zo in één keer alle benodigdheden.

Lees verder...

 87,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

In dit borderpakket waar je 1m² tuin kan opmaken zitten maar liefst 9 planten die binnen het thema Landelijke tuin vallen. Wil jij een rustige en eenvoudige tuin? Dan zit je met dit pakket helemaal goed!

Dit pakket bevat de volgende buitenplanten:

  • 2x Rubus: Deze plant zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling in uw border. De Rubus produceert in de zomer heerlijke bramen. Naast het leuke uiterlijk van de Rubus zijn de vruchten ook nog eens lekker.
  • 1x Clematis: Dit is een prachtige klimplant die hoogte toevoegt aan je border en in de zomer bloeit met grote bloemen in verschillende kleuren.
  • 1x Passiflora: Deze plant staat ook wel bekend als de passiebloem. Het is een klimplant die zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling van je border. De plant heeft prachtige bloemen in verschillende kleuren en is daarom een echte blikvanger in je tuin.
  • 1x Liriope: Deze plant is mooi en laagblijvend. Hij staat vooral bekend om zijn bladkleur en bladstructuur. De Liriope kan zowel in de zon als in de schaduw geplaatst worden en is daarom geschikt voor vrijwel elke border.
  • 2x Carex: Dit siergras heeft een eenvoudige uitstraling en is daardoor perfect geschikt voor een landelijke tuin.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.