Plantentafel

Ontdek onze plantentafel selectie voor binnen! Perfect om jouw kamerplanten speels neer te zetten, op verschillende hoogtes. Op deze pagina vind je hoge en lage plantentafels, mooi bij allerlei soorten interieurstijlen. Denk bijvoorbeeld aan industriële plantentafels met zwart metaal, of wat subtielere tafels met lichte kleuren.

Plantentafel kopen

Op Plantje.nl vind je diverse plantentafels voor binnen. Perfect om jouw kamerplanten naar een hoger niveau te tillen – letterlijk en figuurlijk! Plantentafels worden steeds populairder, en wij begrijpen wel waarom. Door jouw plant op een tafeltje te zetten creëer je ruimte én komt jouw plant beter tot zijn recht.

Hoge en lage plantentafels

Onze plantentafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo zijn er lage plantentafeltjes, die je eventueel ook op een tafel of ander meubelstuk kunt zetten. Liever een tafel van formaat voor jouw plant? Op deze pagina vind je ook hoge plantentafels. Deze kun je bijvoorbeeld los in een hoek zetten, met een volle kamerplant erop.

Onze tip: zet meerdere plantentafels in een groepje bij elkaar. Gebruik hoge en lage plantentafeltjes en geef jouw kamerplanten-collectie een speels effect.

Ontdek onze plantentafels voor binnen! Perfect om jouw kamerplanten speels neer te zetten, op verschillende hoogtes. Op deze pagina vind je hoge en lage plantentafels, mooi bij allerlei soorten interieurstijlen. Denk bijvoorbeeld aan industriële plantentafels met zwart metaal, of wat subtielere tafels met lichte kleuren.

Houten plantentafels met brede, zwarte poten van metaal zijn perfect voor een industrieel of Scandinavisch interieur. Plantentafels met smallere poten van metaal staan in praktisch ieder interieur mooi. Aan jou de keuze welke kleur metaal het mooist bij jouw inrichting past!