Sari bloempot

Sari bloempot of plantenpot kopen? Een kleurrijke pot, duurzaam geproduceerd. Bekijk alle sari potten voor binnen!

Sari bloempot kopen

Ontdek het volledige assortiment sari bloempotten en plantenpotten voor binnen op Plantje.nl. De sari is het bekendste kledingstuk dat wordt gedragen door vrouwen in India. Via deze plantenpot krijgen deze oude sari’s een tweede leven! Net zoals elk kledingstuk, is ook de sari op een gegeven moment versleten. Om die mooie, kleurrijke materialen niet te verspillen, worden ze hergebruikt voor deze plantenpot. Deze zijn volledig handgemaakt. Duurzaam en uniek: geen enkele sari plantenpot is hetzelfde!

Op Plantje.nl vind je sari bloempotten in alle soorten en maten. De maat die bij elke pot staat aangegeven is de ideale potmaat van de kamerplant.

Bezorging

Heb je een sari bloempot gekocht? Dan wordt deze zorgvuldig thuisbezorgd, op de door jou gekozen bezorgdag. Je ontvangt van ons een bericht zodra de pot bij de vervoerder is aangekomen en wanneer deze jouw kant op komt.

Contact

Vragen over de aanschaf van een sari plantenpot, of over iets anders? Ons klantenservice team staat graag voor je klaar! Neem contact met ons op.