Combideal: Combideal

Groene Wonderbox 12 stuks

Groene Wonderbox

Groene Wonderbox 12 stuks

 49,95

Ben jij een echte plantenliefhebber die zich graag laat verrassen? Of heb je juist niet zulke groene vingers, maar wil je wél graag meer groen in huis? Onze Groene Wonderen zijn…

Lees verder...

 49,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Groene Wonder box is het perfecte uitbreidingspakket voor een urban jungle. Je kunt er altijd wel een twaalftal mooie plekjes voor vinden. Ben je juist nieuw in de wonderlijke wereld van planten, en sta je te springen om jouw huis een groene boost te geven? Onze Groene Wondertjes geven ieder interieur meteen een groene uitstraling en zijn makkelijk te verzorgen. Ook al zijn jouw vingers (lang) niet zo groen als deze box! Dit maakt de Groene Wonder box ook een uitstekend cadeau om een ander mee te verrassen. Elke gelukkige ontvanger kan de nieuwe plantjes goed verzorgen.

Welke planten zitten er in de Groene Wonder box?

Welke plantjes je precies ontvangt is nog een verrassing. Zo is de Groene Wonder box niet alleen een prachtig cadeau voor een ander, maar ook voor jezelf! Wat we je wél kunnen vertellen, is dat de box altijd bestaat uit een set van 12 verschillende groene kamerplanten.

Planten herkennen

Heb je de box ontvangen en vraag je je af welke plant welke is en zit er geen kaartje bij? Kijk even op de kwekerspot of de naam erin gegraveerd staat. Dit is bij een deel van de planten het geval. Staat de plantennaam hier niet genoteerd? Dan kun je altijd gebruik maken van de gratis Plantsnap app. Deze app herkent planten op basis van foto’s.

Hoe groot zijn de planten in de Groene Wonder box?

De hoogtes verschillen afhankelijk van de plantsoort, maar de potmaat (diameter van de pot) is altijd 12 of 13 cm. De meeste planten hebben een potmaat van 12 cm, en een enkeling heeft potmaat 13.

Wat maakt de Groene Wonderbox zo wonderlijk?

Naast hun prachtige looks en wonderlijke uitstraling, hebben deze Groene Wondertjes een aantal bijzondere voordelen. Zo zorgen ze natuurlijk voor meer zuurstof in huis. Groene planten zetten alle koolstofdioxide die wij uitademen razendsnel om in zuurstof, wat onze ademhaling ten goede komt. Daar komt bij dat groene planten (in verschillende maten) de lucht zuiveren van schadelijke stofjes, wat in onze goed geïsoleerde huizen een echte pré is.

Ook op mentaal vlak verrichten groene planten kleine wonderen. Zo heeft wetenschappelijk onderzoek van de University of Michigan aangetoond dat groene planten je concentratie verbeteren, productiviteit verhogen én je geheugen tot wel 20% kunnen verbeteren! Bovendien voel je je relaxter én gelukkiger in een groene omgeving, zo bleek uit onderzoeken van Washington State University en de University of Technology Sydney.

Hoeveel Groene Wonder boxen kan ik bestellen?

Je kunt 1 Groene Wonder box aanschaffen per bestelling. Dit zodat wij zoveel mogelijk klanten met een box kunnen verblijden, maar ook omdat wij per box de verzendkosten van €5,36 moeten afdragen aan onze vervoerder. Hier zouden wij helaas anders niet mee uitkomen i.v.m. de lage prijs van €2,91 per plant.

Kan er rekening worden gehouden met planten die giftig zijn voor kinderen of huisdieren?

Wij kunnen in de Groene Wonder box helaas geen onderscheid maken tussen giftige / niet giftige planten. Daarnaast kun je geen voorkeuren voor bepaalde planten doorgeven.

Extra informatie

Combideal

Combideal