Potmaat: 27 cmHoogte: ± 24 cmKleur: Naturel

Kopenhagen Naturel - Hout

Kopenhagen

Kopenhagen Naturel - Hout

 14,95

De Kopenhagen plantenstandaard tilt jouw plant en pot naar een hoger niveau. Gemaakt van natuurlijk hout, waardoor deze standaard goed past bij allerlei planten en potten. Een plantenstandaard is een perfecte manier om jouw kamerplant en pot een frisse look te geven. Wil je een leuke plantenhoek maken? Ook dan komt een plantenstandaard goed van pas. Het geheim van een mooie plantenhoek is namelijk: hoogteverschil creëren.

 

Lees verder...

 14,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Kopenhagen plantenstandaard tilt jouw plant en pot naar een hoger niveau. Gemaakt van natuurlijk hout, waardoor deze standaard goed past bij allerlei planten en potten. Doordat het een natuurproduct is, ziet elke standaard er net iets anders uit. Een plantenstandaard is een perfecte manier om jouw kamerplant en pot een frisse look te geven. Wil je een leuke plantenhoek maken? Ook dan komt een plantenstandaard goed van pas. Het geheim van een mooie plantenhoek is namelijk: hoogteverschil creëren.

Deze Kopenhagen plantenstandaard wordt exclusief pot geleverd en is perfect voor potten met potmaat 21. Vind je dit design mooi, maar ben je op zoek naar een kleinere maat? Neem ook eens een kijkje bij de Kopenhagen plantenstandaard voor potten met maat 12 of  maat 17.

Extra informatie

Potmaat

27 cm

Potcategorie

Scandinavisch, Trendy

Hoogte

± 24 cm

Kleur

Naturel