Als eerste plantenwebshop van Nederland bezorgt Plantje.nl verpakkingsvrij! Deze duurzame service is nu beschikbaar in een testgebied en neemt een hoop ongemakken weg. Verpakkingsvrije bezorging houdt in dat de planten niet in kartonnen dozen met opvulmateriaal worden verpakt. Jouw bestelling wordt simpelweg in herbruikbare bakken vervoerd.

De testperiode is nu bezig

Op dit moment bieden wij verpakkingsvrije bezorging in Groningen aan. Onze ambitie? Om in heel Nederland verpakkingsvrij te bezorgen.

Als je in Groningen woont, kan jouw bestelling verpakkingsvrij worden bezorgd. Woon je buiten Groningen? Dan wordt jouw bestelling vooralsnog standaard in traditionele verpakking geleverd.

Verpakkingsvrij bij sommige planten

De pilot loopt in Groningen, maar geldt niet op alle planten.

Verpakkingsvrij planten bezorgen

Verpakkingsvrij planten bezorgen

Deze manier van bezorgen is niet alleen duurzamer, maar ook makkelijker. Er staan zo geen grote doos en verpakkingsmaterialen in huis, die naar de papierbak moeten. Je kunt zonder gedoe van jouw nieuwe plantjes genieten!

Wel behouden we de traditionele plastic plantenhoes. Planten worden hierin vaak al door de kweker verpakt, voordat wij ze ontvangen.

Wat als ik niet thuis ben?

Lukt het niet om tijdens het bezorgvenster thuis te zijn? Dan probeert de bezorger de planten bij de buren te bezorgen. Die zullen de planten dus voor jou uit de krat moeten halen. Denk dus goed na welke bezorgtijd je kiest en stel anders je buren op de hoogte. Is dit niet mogelijk, dan wordt er de volgende bezorgdag een nieuwe poging gedaan. In beide gevallen ontvang je een update per mail. Indien de bestelling bij de buren is bezorgd, kun je in deze mail de naam + het huisnummer terugvinden.

Makkelijk voor jou, goed voor het milieu!

Een traditionele verpakking is vooral makkelijk voor de afzender en vervoerder. Het milieu en de ontvanger zijn hier doorgaans de dupe van.

Door verpakkingsvrij te laten bezorgen blijf je niet achter met een stapel verpakkingsafval.

Contact

Heb je nog vragen over verpakkingsvrije bezorging? Ons klantenservice team staat graag voor je klaar!

NEEM CONTACT MET ONS OP

verpakkingsvrij planten bezorgen

0