YITH Badge
Standplaats: Normaal daglichtHoogte: ± 20 cm

Acacia Pravissima Brievenbusboompje

Acacia

Acacia Pravissima Brievenbusboompje

 12,95

De Acacia is een bijzonder, duurzaam brievenbusboompje. Qua bladvorm en groeiwijze verschilt de Acacia onwijs van andere boompjes, wat hem extra aandoenlijk maakt!

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Acacia pravissima is een bijzonder boompje. Als je goed kijkt, zul je zien dat de bladvorm onwijs uiteen loopt. De onderste bladeren zijn smal en dun, en groeien in een soort waaiervorm. De bovenste bladeren zijn wat ronder en groeien los van elkaar.

Naarmate de Acacia groter wordt, zul je zien dat hij niet in één rechte lijn groeit. Zijn tweede naam, pravissima, betekent niet voor niks ‘heel scheef’. De Acacia is dus een klein beetje slungelig, wat hem in onze ogen extra aandoenlijk maakt! Bovendien is de Acacia aardig zeldzaam. Deze boom groeit nergens in Europa, en kom je daardoor ook niet gauw in een tuincentrum tegen.

  • duurzaam potje van Nederlands olifantsgras
  • inclusief flyer met leuke weetjes en verzorgingstips
  • duurzame verzending: los besteld wordt deze geleverd door de brievenbus
  • perfect om cadeau te geven
  • kijk ook eens bij onze andere brievenbusboompjes!

 

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. Het potje is namelijk gemaakt van bio-based ingrediënten en hernieuwbare grondstoffen. Het verzenddoosje bestaat uit minimaal 70% FSC gecertificeerd gerecycled papier. Het informatieboekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met 100% bio-inkt op plantaardige basis. Een eco-vriendelijke verpakking dus! Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Standplaats

Normaal daglicht

Hoogte

± 20 cm

Duurzamere keuze

Ja