BIO

Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zonDiervriendelijk: Diervriendelijk, Niet giftig

Actinidia Deliciosa Jenny Kiwiplant

Kiwiplant jenny

Actinidia Deliciosa Jenny Kiwiplant

 12,95

Deze leuke kiwiplant is een aanwinst voor elke tuin en 100% biologisch gekweekt. Het is een leuke en originele aanwinst en voegt net dat beetje extra aan je tuin toe met zijn mooie bloesems en bijzondere kiwi’s.

Lees verder...

 12,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Actinidia Deliciosa Jenny, beter bekend als de kiwiplant, is een zelfbestuivende kiwiplant die erg makkelijk te onderhouden is. Het duurt wel drie tot vijf jaar voordat er echt kiwi’s aan gaan groeien, maar wanneer dit eindelijk gebeurt heb je een leuke beloning. Er zullen zich kleine, harige, ovale vruchten vormen. Vanbinnen bevatten ze heldergroen vruchtvlees met een witte kern en een kring van zwarte pitjes eromheen. De kiwi is niet alleen lekker, maar ook een bron van Vitamine C! Een gezonde en smakelijke toevoeging aan je tuin!

De kiwi is een snelgroeiende en slingerende klimplant die het beste tegen een klimrek, schutting of pergola kan worden geplaatst. In mei en juni bloeit de plant met wit-roze bloemen en in september zullen de eerste rijpe vruchten verschijnen.

Deze kiwiboom is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! Pas na drie tot vijf jaar beginnen er vruchten te groeien aan deze plant. Je moet dus wat geduld hebben.
Lichtbehoefte: De kiwiplant staat het liefste op een plek met veel zonlicht.
Water geven: Alleen tijdens droge en warme periodes heeft de Antinidia Deliciosa water nodig.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Nee

Diervriendelijk

Diervriendelijk, Niet giftig