Hoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zonPotmaat: 12 cm

Breda Aloë Aristata in Metalen Ring

Aloe Aristata

Breda Aloë Aristata in Metalen Ring

 23,95

Deze Aloë aristata (Breda) wordt inclusief stijlvolle houder van zwart metaal geleverd. Een bijzonder geheel, wat zonder verzorging mooi blijft!

Lees verder...

 23,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze Aloë aristata (Breda) wordt inclusief stijlvolle houder van zwart metaal geleverd. Een bijzonder geheel, wat zonder verzorging mooi blijft! De Aloë aristata heeft donkergroene bladeren met kleine witte doorns, die mooi symmetrisch groeien. De Aloë is een vetplant, die veel water heeft opgeslagen in de dikke bladeren. Zoveel zelfs, dat hij maandenlang zonder water kan overleven. Deze kamerplant kan daarom zonder wortels in de zwart metalen houder groeien. Het is een supersterke kamerplant om zorgeloos van te genieten!

De Aloë aristata komt van oorsprong uit Afrika, maar is tegenwoordig op allerlei plekken te vinden. Zo groeit de plant in het wild in Zuid-Amerika, de Canarische Eilanden en op meerdere gebieden rond de Middellandse Zee. Hoewel de Aloë aristata van nature veel voorkomt in warme gebieden, past hij zich makkelijk aan. Een beetje schaduw is geen probleem!

Let op! – Deze plant blijft zonder verzorging maandenlang mooi, maar heeft niet het eeuwige leven.
Lichtbehoefte – Je kunt de Aloë praktisch overal neerzetten: in halfschaduw, indirect zonlicht of op een mild zonnig plekje. Bescherm deze plant wel tegen de middagzon.
Water geven – Is niet nodig voor Breda. We raden daarnaast af om de plant te besproeien, omdat dit rot kan veroorzaken.

Lees alles over Aloë verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zon

Potmaat

12 cm