-15%
Standplaats: Volle zon

Boomgaard XL Trio 3 stuks

combideal boomgaard

Boomgaard XL Trio 3 stuks

 259,95

Laat je tuin stralen met het Boomgaard Trio en geniet van een betoverende mix van geuren, smaken en levendige natuur. Of je nu wilt genieten van verse vijgen, geurende citrusvruchten of gewoon wilt ontspannen tussen de groene planten. Deze drie planten vormen een perfecte combinatie en zijn goed geschikt voor het klimaat in Nederland en België.

Lees verder...

 259,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een toeslag voor verzending van extra grote planten naar België.

Met het Boomgaard XL Trio breng jij je tuin tot een nieuw niveau. Deze planten transformeren je tuin in één keer tot een paradijs vol smaak, geur en schoonheid.

Deze set bestaat uit drie planten waaronder de prachtige Ficus Carica (potmaat 30), een winterharde vijgenboom (potmaat 30) die je tuin een mediterraans tintje geeft. En de Citrus (Lemon potmaat 24), een opvallende fruitboom.

De Ficus Carica doet het goed in verschillende klimaten en is een toevluchtsoord voor vogels en insecten, waardoor je tuin tot leven komt met levendige biodiversiteit. De boom heeft bij levering ongeveer een hoogte van 160 a 170 cm.

De tweede boom in deze leuke bundel is de Citrus Lemon. Deze plant is gevoelig voor koude temperaturen, maar kan in de zomer prima buiten staan om van de warmte en het zonlicht te genieten. Laat de boom alleen niet de hele dag in de felle zon staan. De Citrus Lemon zal je verrassen met zijn heerlijk geurende vruchten. De citrusbloesems trekken vlinders en bijen aan, waardoor je tuin een levendig ecosysteem wordt. De boom heeft bij levering ongeveer een hoogte van 150 cm.

De derde en laatste boom in deze set is de Olea Europaea op stam, een winterharde meerjarige olijfboom die bijdraagt aan de mediterrane sfeer van je buitenruimte. Hoewel olijven moeilijk te kweken zijn in het Nederlandse klimaat, kan je nog steeds genieten van het tijdloze karakter en de schoonheid van deze boom. Ook de Olea Europaea is populair bij vogels en dieren. De boom is ideaal om een gastvrije omgeving te creëren voor de lokale fauna. De boom heeft bij levering ongeveer een hoogte van 160 a 170 cm.

Laat je tuin stralen met het Boomgaard Trio. Of je nu wilt genieten van verse vijgen, geurende citrusvruchten of gewoon wilt ontspannen in het mediterrane groen, deze drie planten vormen een perfecte combinatie die je tuin naar nieuwe hoogten tilt.

Hoe worden mijn planten verzonden?

Deze grote tuinplanten worden geleverd in een kweekpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Standplaats

Volle zon

Meerjarige plant

Ja