Potmaat: 13 cmKleur: BlauwHoogte: ± 13 cm

Oslo Blauwgrijs - Vibers

Oslo

Oslo Blauwgrijs - Vibers

 7,95

De Oslo plantenpot is een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. De asblauwe tint van deze pot combineert mooi met allerlei groene kamerplanten.

Lees verder...

 7,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Oslo plantenpot is een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. De asblauwe tint van deze pot combineert mooi met allerlei groene kamerplanten. De Oslo plantenpot is niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar ook lokaal geproduceerd. Het olifantengras en de aardappelschillen komen allebei van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig en zorgt voor een vruchtbare bodem.

De pot bevat 10% aan vezels. Deze vezels zijn in dit geval olifantengras en zorgen ervoor dat er minder andere grondstoffen nodig zijn. De grondstof van de potten is zowel biobased als biologisch afbreekbaar, maar er zitten geen certificeringen aan vast. Dit omdat de pot dan binnen twaalf maanden afgebroken moet kunnen worden en dat is natuurlijk niet handig wanneer je een bloempot koopt. Deze plantenpot is dan ook op de lange termijn biologisch afbreekbaar, maar je kan er eerst een tijd van genieten.

Deze plantenpot is perfect voor planten met potmaat 12. Op zoek naar een andere maat of kleur? Bekijk hier alle Oslo plantenpotten.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Kleur

Blauw

Hoogte

± 13 cm

Potcategorie

Scandinavisch, Basic