Plantenpinnen 20 stuks

Plantenpinnen

Plantenpinnen 20 stuks

 1,95

Klimpaal plantenpinnen zijn geschikt om planten te bevestigen aan een klimpaal. Klimpaalken bieden ondersteuning en stimuleren groei. Zo maken kwekers veel gebruik van klimpaalken om grotere bladeren bij een plant te kweken.

Lees verder...

 1,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Klimpaal plantenpinnen zijn geschikt om planten te bevestigen aan een klimpaal. Klimpaalken bieden ondersteuning en stimuleren groei. Zo maken kwekers veel gebruik van klimpaalken om grotere bladeren bij een plant te kweken. Klimpaal plantenpinnen zijn ideaal om planten te bevestigen aan een mospaal. Veel klimplanten kruipen in de natuur over de bodem van een tropisch regenwoud, op zoek naar boom om zich aan te hechten. Thuis hebben planten hier wat hulp bij nodig.

Als je een plant vastmaakt aan een klimpaal is het goed om te kijken waar nieuwe luchtwortels zich gaan vormen. Je kunt de plant het beste bevestigen aan de kant waar de kleine luchtwortels zitten. Dit doe je door de luchtwortel goed tegen het mos/kokosvezel aan te duwen, en deze vervolgens vast te zetten met een plantenpin. Maak het pinnetje eventueel wat breder, zodat deze over een bredere stam past.

De plantenpinnen worden geleverd in een papieren zakje van 20 stuks, exclusief mospaal. De pinnetjes zijn te gebruiken bij de mosstok en klimpaal (klimpaal).