Potmaat: 14 cmHoogte: ± 55 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, Schaduw

Spathiphyllum Diamond Lepelplant Variegata

Spatiphyllum Diamond Variegata

Spathiphyllum Diamond Lepelplant Variegata

 29,95

De Spathipyllum Diamond is een bijzondere groene kamerplant. Deze wordt ook wel lepelplant genoemd en heeft een luchtzuiverende werking! Dit is een speciale uitvoering van de lepelplant vanwege de bijzondere variegatie!

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Spathipyllum Diamond is een bijzondere luchtzuiverende kamerplant. De bladeren zijn donkergroen van kleur en hebben prachtige witte variegatie in de bladeren. De bonte exemplaren van de Spathiphyllum zijn zeer beperkt leverbaar en kom je niet vaak tegen!

In de natuur kun je de Spathiphyllum Diamond vinden in het Amazone gebied van Zuid-Amerika. Hier groeit hij op de grond in de schaduw van andere planten! De Spathipyllum wordt inmiddels al een lange tijd gehouden als kamerplant in Europa vanwege de lepelvormige bladeren. In het Grieks betekend ‘Spath’ lepel en ‘phyl’ blad, dus daar heeft hij zijn bijnnaam lepelplant ook vandaan!

De lepelplant is erg gemakkelijk in de verzorging. Op een plekje in de schaduw, halfschaduw of met indirect licht is hij erg gelukkig. Om de variegatie te behouden en stimuleren is het wel aan te raden de plant op een lichte plek te zetten. Zorg ervoor dat de grond lichtvochtig blijft, anders zullen de bladeren erg gaan hangen.

 

Dit artikel wordt exclusief pot geleverd. Op zoek naar een bijpassende pot? Bekijk alle plantenpotten!

 

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 55 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Schaduw