BESTSELLER

Terrarium set 3 stuks

Terrarium

Terrarium set 3 stuks

 55,95

Deze set van 3 terrariums is een opvallende toevoeging aan jouw interieur. Zet de terrariums bij elkaar op een tafel, of verspreid ze door het huis. Ook leuk als cadeau(s)!

Lees verder...

 55,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze set van 3 terrariums is een opvallende toevoeging aan jouw interieur. Zet de terrariums bij elkaar op een tafel, of verspreid ze door het huis. Ook leuk als cadeau(s)! Deze terrarium set bestaat uit stijlvolle flessen van glas, elk gevuld met een plant, aarde en decoratieve steentjes. Elk terrarium is afgesloten met een kurk, waardoor er een eigen ecosysteem ontstaat. Dit betekent dat je de planten nauwelijks hoeft te verzorgen!

De planten in de terrariums zijn:

  • Fittonia
  • Aglaonema
  • Asplenium

Let op! – Zet het planten terrarium op een plek waar de hoeveelheid licht en de temperatuur zo min mogelijk schommelen. Vermijd tocht of een plek in de buurt van de verwarming, en verplaats het ecosysteem zo min mogelijk nadat je een plek hebt uitgekozen.
Licht – Zet het terrarium op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Niet nodig: doordat het terrarium is afgesloten, ontstaat hier een eigen ecosysteem. Het water wordt opgenomen door de planten en vervolgens verdampt, zodat er een soort kringloop ontstaat.